Autor: Lemmi Kann • 23. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltikumi parim maksunõustaja on SORAINEN  

Advokaadibürood SORAINEN auhinnati eilsel mainekal International Tax Review Euroopa maksunõustamise auhinnatseremoonial Londonis Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitliga.

SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma tunnustati selle rahvusvahelise auhinnaga teist aastat järjest.

SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma hindamisel lähtuti hiljutistest maksuasjadest, mis hõlmasid esimest käibemaksukaasust Läti Riigikohtus, samuti Western Unioni, Heidelberg Balticumi, Euler Hermes Kreditversicherungsi ja Södra Eesti nõustamist komplekssetes maksuküsimustes.

“Alati on raskem võita sama auhinda kaks aastat järjest, kui pälvida see tiitel esimest korda. Seega, olla taas tunnustatud kui parim Baltikumi maksunõustaja on meile suur võit,“ kommenteeris Kaido Loor, SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma juht.

SORAINEN pälvis maineka tiitli kõige uuenduslikumate lähenemiste eest rahvusvahelistes ja piiriülestes maksunõustamistes regioonis. „See annab meie klientidele kindlust usaldada meid veelgi keerukamates küsimustes,“ lisas Loor.

Euroopa maksunõustamise auhindu Baltikumi arvestuses hakati välja andma 2010. aastal. Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitlile kandideerisid lisaks SORAINENile ka Deloitte, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers ja LAWIN.

Ettevõtteid hindasid International Tax Review sõltumatud spetsialistid koostöös maksunõustajate, advokaatide, maksuspetsialistide ja ettevõtete juristidega.

1990. aastast ilmuv International Tax Review on saavutanud rahvusvaheliste maksustrateegiate valdkonnas kõige autoriteetsema väljaande positsiooni kogu maailmas.

International Tax Review kuulub Euromoney Legal Media gruppi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700