Autor: Lemmi Kann • 27. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LUGEJA HÄÄL: pidage valimistel müügimaksu meeles!

Müügimaks ajab raamatupidaja.ee lugejatel meele nii mõruks, et paneb mõtlema äärmuslike abinõude peale - kas mitte ei peaks ennast Tallinna hingekirjast maha võtma?

„Kallis ettevõtja, tarbija, kõik, kes on müügimaksu vastu, Savisaare vastu - lihtsalt kirjutage ennast Tallinna linnast välja ja linn kukub paari kuuga pikali. Tehke vanaema-vanaisa vallale, kodukandile, kasvõi Ruhnu saarele head meelt. Lõppkokkuvõttes võidavad kõik, nii Eesti rahvas kui kogu Tallinn. See aasta on puhastusaasta ja võimu kaotavad paljud halvad!” kutsub lugeja kommenteerija nimega Kohalik tallinlasi üles ennast pealinna asemel kuhugi mujale elanikuks või ettevõtjaks registreerima.

Kodanik Arvaja nendib, et selline väljakolimise kiusatus tekib küll. „Kuid pikemal mõtlemisel tekib küsimus, miks peaks mina ära kolima, aga mitte Savisaar ja tema toetajad? Erinevalt neist on minu esivanemad siin põlvkondi elanud. Pigem pidage valimistel neid asju meeles!” soovitab ta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700