Autor: Lemmi Kann • 19. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kaubanduskojad võtavad jalgpallis mõõtu

Esmakordselt Eestis saab 22. mail Sportland Arena staadionil Lillekülas toimuma rahvusvaheliste kaubanduskodade vaheline jalgpalliturniir nimetusega „Sampo Pank Football Challenge 2010“.

Kaheksa suurimat rahvusvahelist kaubanduskoda – Ameerika Kaubanduskoda Eestis, Briti-Eesti Kaubanduskoda, Hispaania-Eesti Kaubanduskoda, Rootsi Kaubanduskoda Eestis, Saksa-Balti Kaubanduskoda, Soome-Eesti Kaubanduskoda, Taani-Eesti Kaubanduskoda ning Junior Chamber International hakkavad omavahel sportlikku mõõtu võtma., teatas Taani-Eesti Kaubanduskoda.

Turniiril osaleb ligikaudu sadakond erinevat rahvusvahelise taustaga jalgpallisõpra, kes on päritolult mitte-eestlased või töötavad rahvusvahelistes ettevõtetes, mis on kaubanduskodade liikmed.

„See on suurepärane, et kaubanduskojad on sellise fantastilise ideega välja tulnud. Loome sel päeval uusi ärikontakte vabas ja sportlikus õhkkonnas ning võistleme samal ajal maailma kõige populaarsemal spordialal – jalgpallis. Pole parimat moodust kaasata nii palju erineva taustaga inimesi ühel ajal ühte kohta. Sport on selleks parim moodus,“ kommenteeris üritust Rootsi-Eesti Kaubanduskoja nõukogu liige Per Lindberg. 

Jalgpallitreener Vince Lombardi on öelnud, et elu on nagu jalgpall, mis nõuab visadust, pühendumust ning austust asjatundjate suhtes. Võiduvõimalused on alati suuremad kui tehakse omavahel koostööd. Olgu selleks siis kaitsemäng jalgpallis või väljakutsed majanduses.

Ürituse eesmärgiks on seatud veeta päev värskes õhus, mängides jalgpalli ja ergutades inimesi seejuures rohkem liikuma. Läbi sportliku tegevuse leitakse hea võimalus omavahel tuttavaks saada ja tõhustada kaubanduskodade liikmete ning ka kaubanduskodade omavahelist koostööd. Samal ajal saab toimuma jalgpallikoolitus lastele, mis peaks ka neisse süstima väikese spordipisiku,

Üritusele on omalt poolt õla alla pannud Taani-Eesti Kaubanduskoja aktiivne liige Sampo Pank, kes peab oluliseks aktiivset ellusuhtumist ja sportlikku tegevust.

Õiglast ja rahvusvahelist jalgpallimängu on oodatud pealt vaatama kõik, kellele jalgpall südamelähedane või kes niisama ilusal laupäevasel päeval soovivad päeva veeta värskes õhus.

Üritus toimub 22. mail algusega kell 12 Lilleküla Sportland Arena staadionil.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700