Autor: Lemmi Kann • 19. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksumaksjate Liidu Fond kuulutab välja maksualaste uurimistööde konkursi

Maksumaksjate Liidu Fond kuulutab välja maksualaste uurimistööde konkursi, et julgustada maksualaste uurimuste kirjutamist. 

Juba üheteistkümnendat aastat toimuvat konkurssi toetavad Eesti Maksumaksjate Liit ja PricewaterhouseCoopers.

"Maksualaste uurimistööde konkurss on olnud heaks kasvulavaks uutele maksuspetsialistidele Eestis," ütles konkursi peakorraldaja, Maksumaksjate Liidu Fondi juhataja Erki Uustalu.. Konkursi täpsemad osalemistingimused leiab SIIN.

Konkursitöid oodatakse eesti või inglise keeles hiljemalt 15. juuniks 2010 elektronpostiga aadressile [email protected]

Parimate tööde autoreid ootavad rahalised auhinnad - auhinnafondi suurus on 45 000 krooni. PwC on välja pannud ka täiendava rahalise eriauhinna 5000 krooni, mille saab parim majandusteaduskonna üliõpilase kirjutatud siirdehindade alane töö.

Töid hindab komisjon, kuhu kuuluvad EML juhatuse ja nõukoja liikmed ning toetajate esindajad. Auhinnad antakse võitjatele üle EML maksukonverentsil 7. oktoobril 2010 ning lisaks saavad võitjad tasuta pääsme PwC maksukonverentsile.Teiste tähelepanuväärsete tööde autoritele antakse ergutusauhinnana välja ajakirja MaksuMaksja aastatellimus ja EML maksualaseid publikatsioone.  

Korraldajate sõnul on algaastatel tagasihoidlikult alustanud konkursi osas huvi aasta-aastalt järjest kasvanud ning eelmisel aastal laekus 28 kõrgetasemelist tööd. "Varasemalt konkursil osalenute hulgast võib täna leida igati arvestatavaid Eesti maksuspetsialiste," märkis Uustalu.

Varasemate aastate võitjate ning nende tööde teemade kohta leiab infot SIIT.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700