3. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PwC: koolitus IFRS muudatused

Pärast paari “rahulikumat” aastat on Rahvusvaheliste Raamatupidamisstandardite Nõukogu (IASB) asunud täistuuridel välja töötama uusi muudatusi rahvusvahelistesse raamatupidamise standarditesse (IFRS) ja tõlgendustesse (IFRIC).

Eesmärgiga aidata orienteeruda selles muutuste rägastikus, annab PricewaterhouseCoopers IFRS-i uusimate arengute koolitusel selge ülevaate kõigist Eesti ettevõtete jaoks olulistest muudatustest koos praktiliste nõuannetega nende rakendamiseks.

Koolitus on suunatud neile, kellel baasteadmised IFRSist on olemas ning kes sooviksid ennast kiirelt nii 2009. aastal juba jõustunud kui ka lähikuudel veel jõustuma hakkavate IFRSi nõuetega kurssi viia.

Koolitusel võetakse ette järgmised teemad:

•         Muudatused aruannete esitlusviisis - “finantsseisundi aruanne” ja “koondkasumi aruanne”

•         Äriühenduste kajastamine - suur hulk radikaalseid muudatusi•         Intressid - kuidas arvestada kapitaliseerimisele kuuluvat osa?•         Segmendiaruandlus, kui ettevõtte juhtimisstruktuur ettevõtte juhtkonna silme läbi•         Arendusjärgus kinnisvaraprojektide kajastamine•         Klientidele antud boonuspunktid ja püsikliendikaardid - kuidas mõõta ja kajastada?•         Liitumistasud – millal kajastada tulus?•         Uued nõuded finantsinstrumentide kajastamisel

Koolituse viivad läbi lektorid PricewaterhouseCoopersi partner ja PwC Eesti juht, rahvusvaheline IFRS ekspert, Eesti Raamatupidamise Toimkonna aseesimees ja Erki Mägi, PricewaterhouseCoopersi juhtivaudiitorid

Ago Vilu,

Madis Jääger

Koolitus toimub 11. detsembril 2009 Reval Hotel Olümpia konverentsikeskuses algusega kell 9.30.

Registreerimine telefonil. 6141 800 või [email protected] PwC kliendile 2600 krooni. PwC kliendile 2900 krooni.

Soodushind kehtib 4. detsembrini: 2900 krooni,

Osalemistasu alates 5. detsembrist: 3200 krooni,

Hind sisaldab kursuse materjale, lõunasööki ja kohvipause. Hindadele lisandub käibemaks.

Reklaamtekst

Autor: Lemmi Kann, PricewaterhouseCoopers

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700