Kulinaar ja toidukirjanik Martin Hanson ärgitab inimesi lõuna ajal kontoriseinte vahelt välja tulema ning täitma oma lõunaaega vahelduseks meeldiva teeninduse ja hea restoranitoiduga, sest nendes asutustes on taas klient kuningas.
"Pole kunagi eriline teretulemast või headnägemist ütleja inimene olnud, mistõttu ei hakka ka seekord ülevoolavustega esinema, vaid kutsun teid kõiki huviga minu mõtteid lugema ning kommenteerima mu päevikumaterjalides jutustatut, mida ma proovin adekvaatselt, obtsöönsusi vältides ning võimalikult huvitavalt kirja panna.
Ma pean esiteks ikka ütlema, et teekond kulinaariamaailma, mida mööda me vaikselt ennast minema seame, on ehk maailma üks huvitavamaid, nimetagem seda kuidas tahame - kunstiks, käsitööks, sümbioosiks imelise nautlemise ja esteetilise naudingu vahel – tegevusi, mille võimalused on piiritud," kirjutab Martin Hanson täna oma uksed avanud Kulinaariakatedraali blogis.
Artikkel jätkub pärast reklaami