Autor: Raamatupidaja.ee • 8. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Stan Nahkor

Kes ma olen?

PwC\'solen töötanud 7 aastat, nendest 2 aastat PwC Torontokontoris. Kõige enam olen kokku puutunud finantssektoriklientidega (pangad ja kindlustused), viimasel ajal olen paljutegelenud ka ehitussektori klientidega. Tugevaks pean end kabemängusja tennises, sest nende aladega olen tegelenud juba lapsepõlvestpeale :)

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidamineja raamatupidaja tähendavad minu jaoks tööd. Kuivestluses kõlavad need sõnad, siis on selge, et jutt ontööle läinud!

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Minuelule annavad suuna minu naine ja pisi-tütar, kelle heaks annanparima, et töö ja eraelu tasakaalus oleksid.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Kestahab pähkli tuuma süüa, peab pähkli katkihammustama!

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700