Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 1. detsember 2021

Raamatupidamisbüroode TOP 3: nelja aastaga “hinge värisedes” nullist tippu

Elmek Accountingu tegevjuht Egle Vainula asutas firma alles neli aastat tagasi.
Foto: Elmek Accounting
Raamatupidamisbüroode edetabelis kolmanda koha hõivanud Elmek Accounting OÜ tegevjuht Egle Vainula tõdes, et olenemata tervisekriisist, on neil läinud hästi ja nad on nelja-aastase tegutsemisaasta jooksul saavutanud kiire edu.

25.11 ilmus Äripäeva tellijatele Ärinõustajate TOPi erileht.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700