Autor: Sigrid Kõiv • 19. jaanuar 2024

Audiitorbüroode TOP ettevõtted: audiitori leidmine pole võimatu, kui sa ei jäta seda viimasele minutile

Ettevõtte juht, kes ei suuda mõistliku aja jooksul audiitorit leida, tekitab küsimusi, leiab Audiitorbüroode TOPi võitnud PricewaterhouseCoopersi juhtivaudiitor Janno Hermanson saates „Äripäeva TOP”.
PricewaterhouseCoopersi juhtivaudiitor Janno Hermanson (vasakul) ja KPMG audititeenuste juht Indrek Alliksaar ei usu kustutamishoiatuse saanud ettevõtete väiteid, et audiitorite puudus takistab majandusaasta aruannete esitamist.
Foto: Sigrid Kõiv, montaaž Marko Kaldma
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700