20. september 2022

Seda võiksid ettevõtjana teada: saneerimine ja uuenenud seadused

„Teabevara tunni“ stuudios on advokaadibüroo RASK partner ja maksejõuetuse valdkonna juht Tarmo Peterson, kes ühtlasi kuulub tänavu 1. juulil jõustunud saneerimisseaduse ja pankrotiseaduse muudatuste autorite hulka. Uuendused muutsid põhjalikult kogu maksejõuetuse valdkonda ja teeb ettevõtjele raskustest väljatulemise oluliselt lihtsamaks.
Heidi Saar ja Tarmo Peterson
Foto: Andres Laanem

Räägime uuendustest, pankroti- ja saneerimismenetluste statistikast ja sellestki, kumba menetlust eelistada või ka ennetada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700