Autor: Hando Sinisalu • 9. veebruar 2022

Presidendi majandusnõunik: kogu maksusüsteemi tulevikukindlus tuleb üle vaadata

Presidendi värske majandusnõunik, Eesti Panga analüütik Kaspar Oja rääkis Äripäeva Raadio hommikuprogrammis, et maksudebati raskuskese ei peaks minema mitte ühe või teise maksu tõstmise-langetamise küsimusele, vaid muutunud töötamine ja tööturg tõi kaasa vajaduse kogu maksusüsteemi tulevikukindlus üle vaadata.

Intervjueeris Hando Sinisalu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700