Autor: Hando Sinisalu • 6. jaanuar 2022

Majandusteadlane: uuel aastal näeme kindlasti vähem reaaltulu

Praegust majanduse arengut ja inflatsioonikeskkonda arvestades on 2022. aastaks Eesti majanduses oodata reaaltulu vähenemist, prognoosis Tartu Ülikooli majandusteadlane Urmas Varblane.

Varblane rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et kõrginflatsiooni tingimustes on ajalugu näidanud ka varem, et väiksema sissetulekuga inimesed kaotavad proportsionaalselt rohkem kui suurema sissetulekuga inimesed, sest puhvri suurus on erinev.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700