Autor: Raamatupidaja.ee • 4. detsember 2021

Raamatud, mis teevad rikkamaks ja rõõmsamaks

Raamatuklubi saates võtavad virtuaalkliiniku ärijuht Tuuli Seinberg, ajalooklubi toimetaja Kadri Bank ning börsitoimetuse juht Juhan Lang ette Äripäeva kirjastuse kaheksa suurimat hittraamatut, mis teeks jõuluvana kingikotti sattudes rõõmsamaks, rikkamaks ja tervemaks nii ülemuse, äripartneri, kolleegi kui sõbra ja sugulase.

Hea õnnetootlus on garanteeritud!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700