Autor: Hando Sinisalu • 29. oktoober 2021

Ka soojal maal hotellis asuva kodukontori kulusid saab ettevõttega jagada

Raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby omanik Krista Teearu rääkis, et osa kodukontori kuludest võib ettevõtte kanda jätta sõltumata sellest, kas kontor asub korteris, hotellis või hoopis välismaal.
Raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby omanik Krista Teearu

Teearu selgitas Äripäeva raadio hommikuprogrammis, mis mahus ja millised kodukontori kulud võib ettevõtte kanda jätta ja kuidas saab osa üürist või laenust ettevõtte kuludesse panna. Lisaks rääkis ta, kuidas kulusid jagada, kui inimesel on mitu kodukontorit ning mis juhul võib välismaa reisi komandeeringuks arvestada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700