Autor: Lauri Leet • 9. veebruar 2021

Pahatahtlike üürnike kantseldamine muutus lihtsamaks

Saates rääkisime lahti, mis muutus uuest aastast üürnikega suhtlemisel.
Foto: Andras Kralla
Uus Maa kinnisvarasaate teemaks on uuest aastast kehtima hakanud uus üüriseadus. Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Triin Sõro ja jurist Karlis Kolk tutvustavad toimunud muudatusi ning selgitavad, mis muutub nii üürniku kui omaniku jaoks.

Kui suur tohib olla osapooltevaheline leppetrahv? Kas üürileandja võib nüüd ka oma kodulaenu jätta üürniku kanda? Millisel juhul võib üürnik 30 päeva jooksul üürilepingu üles öelda? Mida tähendab seadusmuudatuse tagajärjel tekkinud mõiste "loomuliku kulu hüvitamine"? Need on vaid väike osa küsimustest, millele anname saates vastuse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700