Autor: Lauri Leet • 9. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Pahatahtlike üürnike kantseldamine muutus lihtsamaks

Saates rääkisime lahti, mis muutus uuest aastast üürnikega suhtlemisel.
Autor: Andras Kralla

Uus Maa kinnisvarasaate teemaks on uuest aastast kehtima hakanud uus üüriseadus. Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Triin Sõro ja jurist Karlis Kolk tutvustavad toimunud muudatusi ning selgitavad, mis muutub nii üürniku kui omaniku jaoks.

Kui suur tohib olla osapooltevaheline leppetrahv? Kas üürileandja võib nüüd ka oma kodulaenu jätta üürniku kanda? Millisel juhul võib üürnik 30 päeva jooksul üürilepingu üles öelda? Mida tähendab seadusmuudatuse tagajärjel tekkinud mõiste "loomuliku kulu hüvitamine"? Need on vaid väike osa küsimustest, millele anname saates vastuse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700