Autor: Aivar Hundimägi • 21. september 2020

Pärnu meer annaks omavalitsustele rohkem maksude kehtestamise õigust

Euromündid. Pilt on illustreeriv.
Foto: Liis Treimann
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius leiab, et Eesti omavalitsustel võiks olla laialdasemad võimalused kehtestada kohalikke makse.

Meer rõhutas Äripäeva raadio hommikuprogrammis siiski, et see ei tähendaks, et omavalitsused hakkaksid laienenud õigusi maksimaalselt ära kasutama. Küll aga muudaks see linnade ja valdade tulubaasi paindlikumaks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700