Autor: Hando Sinisalu • 7. august 2020

Rendimaja Balil võib ettevõtte kuludesse kanda

Tuntud Kuta rand Balil
Foto: Dicky Bisinglasi
Raamatupidamisfirma Robby & Bobby juhi Krista Teearu sõnul võib kus tahes maailma otsas renditud elamise ettevõtte kuludesse kanda, kui seda kasutatakse töö tegemiseks.

Lennupileteid talveks soojemasse paika pagejad firma kanda jätta ei tohi. Ent kui koha peal leitakse (potentsiaalne) klient, kellega kohtutakse, siis muutuvad ka reisikulud ettevõtte kulule kirjutatavateks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700