Autor: Kai Koks • 10. juuli 2020

Kuumalaine raamatupidamises

Raamatupidaja.ee ärijuht Marianne Lõhmus (vasakul), Mereakadeemia ja Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh ning Äripäeva teabevara toimetaja Kai Koks.
Foto: Andres Laanem
„Teabevara tunni” saates räägitakse sellest, millised põletavad küsimused on raamatupidajatel kriisiolukorras tekkinud ja antakse nõu, kuidas neid lahendada.

Juttu tuleb veel füüsilisest isikust ettevõtjate muredest Eestis võrreldes teiste Euroopa riikidega ning sellest, milline on üks keskmine Eesti pereettevõtja ja missugune on pereettevõtte roll majanduses. Põgusalt käsitletakse ka kontoplaani sisu kirjeldust, mida võib nimetada raamatupidamiskohustuslase kaitsekilbiks. Reklaamkingitustega seotud kannete puhul räägitakse põhilistest vigadest, mida selliste tehingute kirjendamisel tehakse ning kuidas neid eksimusi vältida.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700