Autor: Karl Märka • 12. jaanuar 2024

Ettevõtja: mis probleemi lahendab audiitori leidmisega hädas olevate ettevõtete trahvimine või registrist kustutamine

Detsembris sai meie ettevõte toreda jõulukingituse Tartu Maakohtult – meid ootab trahv summas 3200 eurot, ütleb üllatunud ettevõtja.
HOOVI Rental OÜ tegevjuht Karl Märka
Foto: erakogu

Detsembris sai meie ettevõte toreda jõulukingituse Tartu Maakohtult – meid ootab trahv summas 3200 eurot, kui me ei esita 2022. aasta aruannet järgmise 30 päeva jooksul. Registrite ja Infosüsteemide Keskuselt selgitustaotlusega saadud info kohaselt said sarnase trahvihoiatuse veel 20 790 ettevõtet, millest 688 on auditeerimis- või ülevaatuse kohustusega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700