Autor: Annika Vait • 18. juuni 2024

Ekspert: ärme rabista e-arvete kohustuse jõustamisega. “Paljud ei tee vahet veel e-arvel ja PDF-failil“

Suund e-arvetele üleminekuks on perspektiivis kindlasti õige, kuna see ühtlustab praktikat ning peaks kaasa tooma nii rahalise kokkuhoiu kui keskkonna säästmise.
Advokaadibüroo RASK partner Annika Vait
Foto: erakogu

Samas ei pruugi eelkõige väike- ja mikroettevõtjad olla veel teadlikud, et juba 2025. aasta jaanuaris tuleks hakata väljastama e-arveid. See on aga aeg, mil e-arvetega seotud muudatused peaksid jõustuma.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700