Autor: Kristjan Pruul • 5. juuni 2024

Minister kinnitab: eraisikud jäävad kontoandmete jälgimise plaanist välja

Vastuoluline pangakontode seire plaan saab kitsamad piirid: rahandusministri kinnitusel see eraisikuid ei hõlma.

Rahandusminister Mart Võrklaev ütles, et eraisikuid plaan ei hõlma.
Foto: Andras Kralla

Nii turuosalised kui ka maksu- ja tolliamet ise on tunnistanud, et soov pääseda ligi pangakontode andmetele, mis puudutavad sealt läbi käinud summasid, hõlmab ühtviisi nii eraisikuid kui ka ettevõtteid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700