Autor: Raamatupidaja.ee • 22. mai 2024

Credit.ee OÜ ja Saare Finants OÜ ei tohi enam tegutseda krediidiandjana

Finantsinspektsioon tunnistas kehtetuks krediidiandjate Credit.ee OÜ ja Saare Finants OÜ tegevusload

Finantsinspektsioon tunnistas 20. mail kehtetuks Credit.ee OÜ-le 2017. aasta 5. juunil ja Saare Finants OÜ-le 2016. aasta 18. augustil väljastatud krediidiandja ja hüpoteekkrediidiandja tegevusload. Tegevusload tunnistati kehtetuks äriühingute taotluste alusel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700