Autor: Raamatupidaja.ee • 21. mai 2024

Kvaliteedimärgise sai 20. raamatupidamisbüroo. “See on kindlasti väärt investeering.”

Raamatupidamisettevõtte kvaliteedimärgise pälvis Eesti Raamatupidajate Kogult Mingelston OÜ. Kes on 6000 raamatupidamisbüroo hulgast järgmine?
Tunnistuse võttis ERK juhatuse esimehelt Margus Tammerajalt vastu Mingelston OÜ juht Ülo Mängel

ERK juht Margus Tammeraja rõõmustas tunnistust üle andes: „Eesti Raamatupidajate Kogul on ääretult hea meel anda üle järjekordne tunnustatud raamatupidamisettevõtte tunnistus Mingelston OÜ-le. Palju õnne!”

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700