Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 7. mai 2024

Nendest rahavoogudest ei tea meie küll midagi

Ei saa nii olla, et sa ei tea midagi rahavoogude aruandest, sest just sealt saab sinu ettevõtte kohta väärtuslikku infot mitmes vaates. Vaatame koos, mis asi on rahavoogude aruanne ja milliseid punkte peaks iga ettevõtja enda rahavoogude aruandes jälgima.
Foto: Pixabay

Rahavoogude aruande abil saab järeldada, kas ettevõte on jätkusuutlik ja suudab oma finantskohustusi täita. See aruanne pole kohustuslik mikroettevõtjale ega väikeettevõtjale, suurematel ettevõtetel on see osa aastaaruandest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700