Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 5. märts 2024

Krista Teearu: 25 suuremat viga, mida ettevõtjad oma raamatupidamises teevad

Kas sina lased oma raamatupidamist teha sugulasel või naabril, kes on entusiastlik, kuid puudulike teadmistega? Markantseim juhtum on teada ühe täiesti viisaka väikese jaepoega, kus raamatupidamist tegi naabrinaisest lüpsja - see raamatupidamine oli totaalselt segamini, mitte ükski number ei klappinud mitte millegagi, teab Krista rääkida.
Robby & Bobby OÜ partner ja ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja Krista Teearu
Foto: Andres Haabu

1. Valid kõige odavama raamatupidaja. Paraku kehtib ka siin põhimõte – saad seda, mille eest maksad. Odavaima hinna eest võistlevad tavaliselt need raamatupidajad, kes on väga algajad või kes mingil muul põhjusel ei suuda piisavalt kliente leida.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700