Autor: Kaur Siruli, Rahandusministeeriumi finantskontrolli osakonna juhataja • 16. veebruar 2024

Arvamus: juuksekarva pooleks ajamine europrojektide kontrollis

Kui Kolumbus oleks küsinud struktuuritoetust reisiks Indiasse, aga avastas hoopis Ameerika, kas ta peaks toetuse tagasi maksma? Ajalugu teab, et Kolumbuse reisi rahastanud Hispaania kuningas oli selles osas mõnevõrra leebem.
Rahandusministeeriumi finantskontrolli osakonna juhataja Kaur Siruli

Euroopa Liidu toetuste eesmärk on aidata kaasa uute hüvede tekkimisele – olgu need paremad tingimused põllumeestele või kaluritele, mõne uue transpordisõlme loomine või Euroopa sotsiaalfondi abil töötajate oskuste täiendamine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700