Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 23. jaanuar 2024

TOP 10 lood 2023 | 10 kallist viga aastaruannetes, raamatupidaja 6 kuldaväärt oskust, dividendide maksustamine ja valdkonna ettevõtete tervis

Siit leiad raamatupidaja.ee teemaveebi eelmise aasta 10 kõige kuumemat uudist ja artiklit, mis on pälvinud meie lugejate suure tähelepanu. Vaata, ehk on mõni oluline lugu sul kahe silma vahele jäänud või vajab meelde tuletamist – need lood on aktuaalsed ka praegu!
Foto: Ergo Sander

10. Põhipuhkuse tekkimise, kasutamise ja aegumise põhimõtted

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700