Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 26. oktoober 2023

Krista Teearu: 7 tõhusat nõuannet, kui kliendid jäävad sulle võlgu

Nagu teisteski ettevõtetes, on ka raamatupidamisbüroodel maksuvõlgade tekkimine seotud laekuva rahaga. Võib juhtuda, et kliendid jäävad võlgu või maksavad suure hilinemisega ning kui pole jõutud reserve koguda, siis tekivadki sinu ettevõttel maksuvõlad.
Raamatupidamisekspert ja ettevõtja Krista Teearu jagab head nõu, kuidas ennetada maksuvõlga
Foto: Raul Mee

Äritegevus on alati kahepoolne suhe – üks osapool osutab teenust või müüb kaupu, teine osapool aga maksab selle eest kokkulepitud tasu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700