Autor: Raamatupidaja.ee • 24. oktoober 2023

Eesti maksusüsteemi peetakse kõige konkurentsivõimelisemaks

USA mõttekoda Tax Foundation valis 10. aastat järjest Eesti maksusüsteemi kõige konkurentsivõimelisemaks OECD riikide hulgast.
Foto: Liis Treimann

Eesti maksusüsteemi tugevusena toob mõttekoda taas välja, et 20-protsendine ettevõtete tulumaks rakendub üksnes kasumite jaotamisel, mis võimaldab ettevõtetel oma kasumeid maksuvabalt reinvesteerida. Samuti kiidab mõttekoda meie laia käibemaksubaasi ja sellega kaasnevat madalat halduskulu ettevõtjatele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700