Autor: Ivar Raav • 6. oktoober 2023

Ivar Raav: mida teha, kui töö sind enam ei sütita?

Kui tunned, et oled punktis, kus justkui enam miski ei motiveeri ega tekita kirge, siis see on suurepärane, ütleb juhtide mentor Ivar Raav. Ootamatu seisukoht, kas pole, sest sina ise nii ju ei tunne.
Holistiline juhtimiskoolitaja ja juhtide mentor Ivar Raav toob artiklis välja läbipõlemise ja töötüdimuse põhjused ning aitab leida lahendusi.
Foto: Robert Kask

Palju räägitakse läbipõlemisest ning seda on moodne endale kiiresti diagnoosida, kui tundub, et tahe töösse panustada väheneb. Siis saab justkui põhjendatud eemaleastumine või tempo mahavõtmine, mida muidu kurnamiskeskses ühiskonnakorralduses teha ei julgeks või ei sobiks. Läbi saab aga põleda see, kes esmalt on põlema läinud. Kui töö pole algusest peale olnud tohutu kirevaldkond, siis on ka läbipõlemiseni keeruline jõuda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700