Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 5. oktoober 2023

SUUR PERSOONILUGU | Imre Pralla: raamatupidamise teenust eelistatakse järjest rohkem

Askendo Raamatupidamisbüroo juht Imre Pralla on oma ala tõeline entusiast ning ütleb, et teda inspireerib seda tööd tehes keeruliste olukordade põnevus ning ka rõõm elegantsest lahendusest, aga ka võimalus teha asju uutmoodi ja paremini.
Askendo Raamatupidamisbüroo juht ja Eesti Raamatupidajate Kogu nõukoja liige Imre Pralla aitab kaasa valdkonna arengule ning panustab sellesse, et raamatupidamisteenus muutuks üha paremaks
Foto: Meeli Küttim

Imret köitsid numbrid ja tehnikamaailm juba varajases nooruses. Põhikooli järel omandas ta Tallinna Polütehnikumis raadioside ja -levi eriala. Erialavalikul mängis rolli nii isa eeskuju kui ka tema enda huvi tehnika vastu. 1990ndate alguses toimunud muutused tõstsid aga esikohale hoopis teised väärtused.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700