Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 17. oktoober 2023

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 10: Imre Pralla

Juba 10. novembril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2023 tiitli inimesele, kes tegutseb arvestusala valdkonnas või on seda tugevalt mõjutanud. Arvestusala Edendaja konkursi kandidaadid on kõik ajakirja Raamatupidamise Praktik viimase aasta kaanepersoonid. Oktoobris tutvustame kõiki kandidaate ning tiitlivõitja selgub avaliku hääletamise tulemusel.
Askendo Raamatupidamisbüroo juht ja Eesti Raamatupidajate Kogu nõukoja liige Imre Pralla aitab kaasa valdkonna arengule ning panustab sellesse, et raamatupidamisteenus muutuks üha paremaks
Foto: Meeli Küttim

Askendo Raamatupidamisbüroo juht Imre Pralla on oma ala tõeline entusiast ning ütleb, et teda inspireerib seda tööd tehes keeruliste olukordade põnevus ning ka rõõm elegantsest lahendusest, aga ka võimalus teha asju uutmoodi ja paremini.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700