Autor: Raamatupidaja.ee • 5. september 2023

Märka pettuse märke: need 55 ohumärki viitavad raamatupidamispettusele

Raamatupidamispettused põhjustavad tõsist kahju, paljudel juhtudel hävitavad lõpuks ettevõtte ning toovad kahju neile, kes on firmat usaldanud. Seega on oluline osata ära tunda ja märgata pettuse märke ja neid ennetada.
Raamatupidamispettused on ettevõtetele kõige suuremat kahju tekitavad äripettused.
Foto: Pexels

Selles artiklis on välja toodud peamised ohusignaalid, mida võib märgata ettevõtte tausta, infot ja majandusaasta aruandeid uurides. Nende hulgas on ohumärke, millele viitavad ka raamatupidamiseksperdid Lloretis, Arimanys ja Amatis (2023).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700