Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 29. august 2023

Uno Kõrsmaa: valemiga indeksnumber Excelis säästab tüütust käsitööst

Excelis tabelitega töötades on sageli vaja määrata ridadele järjekorranumbrid. See on lihtne, kui tabelis on iga rida üks kanne ja igal real on number. Erandjuhtudel on aga vaja ühe numbri alla siduda mitu Exceli rida, kuid nummerdada tuleb vaid esimest rida selles sektsioonis.
Exceli/VBA arendaja ja koolitaja Uno Kõrsmaa annab nõu, kuidas Excelis indeksvalemit koostada.

Kuidas saaks teha sellise valemi, mis saaks aru, millal ja kuidas number kuvada, nii et numbreid ei peaks käsitsi sisestama? Proovime ühe võimaluse koos läbi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700