Autor: Raamatupidaja.ee • 2. august 2023

Finantsinspektsioon karistas Esto AS-i maksimumtrahviga

Finantsinspektsioon määras ESTO AS-ile väärteo toimepanemise eest 32 000 euro suuruse rahatrahvi, sest rikuti vastutustundliku laenamise põhimõtte järgimist.
ESTO AS rikkus tarbija krediidivõimelisuse hindamise kohustust ning pani toime väärteo.
Foto: Liis Treimann

Finantsinspektsioon tuvastas perioodil 12.09.2019 kuni 28.09.2022, et ESTO AS sõlmis tarbijatega krediidilepinguid ilma, et oleks vastavalt seadusele hinnanud kõiki tarbijaga seotud näitajaid ja kontrollinud tarbija esitatud teavet.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700