Autor: Marge Ugezene • 28. juuli 2023

Maksejõuetuse teenistus: ärikeelu peaks saama rohkem inimesi

Raskeid juhtimisvigu teinud ettevõtjad, kelle varatute firmade pankrotid on raugenud, peaksid saama ärikeelu, leiab maksejõuetuse teenistus.
"Ärikeeld ei ole hea sõna. See tekitab pahameelt, kuna meil on liberaalne ärikeskkond," sõnas maksejõuetuse teenistuse juht Signe Viimsalu (paremal). Tema kõrval on teenistuse järelevalve ekspert Ivar Kangro.
Foto: Andras Kralla

„Võib-olla see korrastaks natuke meie ettevõtlusmaailma, sest praegu tundub, et väga lihtne on ettevõtet maha jätta,“ lausus maksejõuetuse teenistuse järelevalve ekspert Terje Kriiseman täna toimunud pressikonverentsil. „Võib-olla ei saada alati aru, kuidas ettevõtet peaks vastutustundlikult juhtima. Et ei saa ettevõtet kohelda nagu oma rahakotti.“

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700