Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 13. oktoober 2023

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 8: Marika Taal

Juba 10. novembril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2023 tiitli inimesele, kes tegutseb arvestusala valdkonnas või on seda tugevalt mõjutanud. Arvestusala Edendaja konkursi kandidaadid on kõik ajakirja Raamatupidamise Praktik viimase aasta kaanepersoonid. Oktoobris tutvustame kõiki kandidaate ning tiitlivõitja selgub avaliku hääletamise tulemusel.
Marika Taal keskendub oma töös peamiselt kestlikkusarvestusele. Kuigi ta on juba 15 aastat Rahandusministeeriumis töötanud, on seadusloomega tegelemine tema jaoks jätkuvalt põnev.
Foto: Meeli Küttim

„Saatsin neile esmalt oma CV ning kui istusin parajasti Pariisi metroos, tuli kõne tööintervjuuks. Läbisin selle edukalt ja mind võeti auditi assistendiks tööle. Aasta oli siis 2004,” ütleb Marika Taal oma pöördelisi eluseiku meenutades.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700