Autor: Raamatupidaja.ee • 24. mai 2023

IMF soovitab: maksutõusudega kiirustada ja kodu maamaksuvabastus kaotada

Esimesed maksueelnõud on Riigikogu menetluses ja lootus on need enne jaanipäeva vastu võtta, ütleb rahandusminister Võrklaev.
Foto: Pixabay

Rahandusminister Mart Võrklaeva sõnul on nii valitsuse kui Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) hinnangud Eesti riigirahanduse seisule sarnased ja näitavad vajadust olukorda parandada maksutõusude ja kulude piiramise toel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700