Autorid: Eve Lille, Grant Thornton Balticu finants- ja maksunõustaja, Erik Suits, Grant Thornton Balticu finantsnõustamise valdkonna juht • 22. mai 2023

Rahavoogude juhtimise 10 käsku, et äritegevuse hoog ei raugeks

Ettevõtluskeskkonda on viimastel aastatel oluliselt mõjutanud COVID-19, Venemaa sõda Ukraina vastu, kõrge inflatsioon, aina tõusvad intressimäärad, energiakriis ja maailma pangandussektoris valitsev mõnetine ebastabiilsus viimastel kuudel. Kuidas juhtida rahavoogusid nii, et äritegevuse elujõulisus säiliks, selgitavad maksu- ja finantsnõustajad.
Grant Thornton Balticu finants- ja maksunõustaja Eve Lille ning Grant Thornton Balticu finantsnõustamise valdkonna juht Erik Suits
Foto: Grant Thornton Baltic

Sellised negatiivse alatooniga sündmused muudavad kahtlemata ka lähituleviku ebaselgeks, sest määramatust on üsna palju ja lõplik mõju teatud valdkondadele ei pruugi olla veel sugugi nähtav. Ettearvamatu keskkond ja sõja tõttu lõppenud kaubavahetus Venemaaga on muutnud tarneahelate toimimist ning teatud toodete ja materjalide kättesaadavus on limiteeritud. See kõik lööb kõikuma ettevõtjate niigi valusalt pihta saanud kindlustunde.

Raamatupidaja.ee toetajad:
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700