Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 3. aprill 2023

SUUR FOTOGALERII: Sisekontrolli Aastakonverents 2023 “Eesmärk pühitseb abinõu”

Konverentsil võtsime luubi alla kontrollivaldkonna uued väljakutsed, innovatsiooniuudised, tulevikutrendid ja ka keerulised dilemmad ning õppetunnid. Lisaks kuulsime säravaid edu- ja kogemuslugusid, kus võimatuna tundunud eesmärgid on saanud võimalikuks.
Foto: Marko Mumm

Konverentsil rääkisime ESG-st ehk jätkusuutlikkusest - kuidas see kõik hakkab mõjutama kontrollivaldkonda ja sind töötajana. Kogenud praktikute abiga saime teada, kui roheline on kontrollija enda jalajälg või kuidas seda üldse mõõta.

Projektide rahastuse kontrollimises puhub uusi tuuli ning sealt kuulsime innovatsiooni uudiseid, aga ka seda, miks mõned uued ja väärt abinõud on liiva jooksnud ning mida tuleks muuta. Rääkisime riskide juhtimisest mitmes vaates (kommunikatsioonioskused, IT ja tehnoloogia, protsessid) ning heitsime valgust kontrollivaldkonna tööhõive tulevikutrendidele, et märgata sinu tööd puudutavaid tulevikumärke juba täna.

Saime osa ühest karjääripöörde tõelisest julgustükist - endine pikaaegne siseauditijuht tegi peadpööritava kannapöörde startup`i maailma.

Sisekontrolli Aastakonverentsi 2023 "Eesmärk pühitseb abinõu" korraldasid ühiselt Äripäev ja Eesti Siseaudiitorite Ühing. Siseaudiitorite ühing on professionaalne kutseühing, kes kuulub juba 22 aasta ülemaailmsesse siseaudiitorite koostöövõrgustikku, kus on enam kui 200 000 liiget.

Järgmine Sisekontrolli Aastakonverents toimub juba 28.03.2024. Eriti hea hinnaga saad ennast konverentsile registreerida SIIN.

Päeva jäädvustas fotograaf Marko Mumm. Vaata, kes osalesid ja kes esinesid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700