Autor: Kaia Kuusler, advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat ja töösuhete teabevara koostööpartner • 31. juuli 2023

Töötasu tasaarvestamise kuldreeglid, mida peab teadma une pealt

Töölepingu seaduses (TLS) on töötasu puutumatuse põhimõte, mis tähendab seda, et tööandjal ei ole õigust töötaja töötasu ilma nõusolekuta kinni pidada, v.a vaid juhul, kui selline õigus tuleneb seadusest (nt tulumaks).
Advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat ja töösuhete teabevara koostööpartner Kaia Kuusler
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700