Autor: Marge Ugezene • 15. märts 2023

Kihnu vald lasi lahti raha näppamisega vahele jäänud raamatupidaja

Kihnu vald lasi lahti pikki aastaid vallavalitsuses töötanud raamatupidaja Marika Vesiku, kes väidetavalt kasutas valla sularahakassat isikliku rahakotina. Tööta jäänud Vesik pöördus töövaidluskomisjoni.
Foto: pexels
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700