Autor: Raamatupidaja.ee • 2. märts 2023

Tõnis Elling selgitab: reisiteenuse maksustamise variandid

Raamatupidaja.ee tellijad saavad küsida meilt töös ette tulevaid küsimusi ja nendele vastavad tunnustatud asjatundjad.
Foto: Pixabay

Küsimus: Eesti äriühing (OÜ) osutab teenuseid teistele reisiettevõtetele erinevates EL-i riikides (sh Eestis) ja väljaspool EL-i registreeritud juriidilistele isikutele. Eesti OÜ pakub oma välisreisidega seotud (turismi)teenuseid üksnes teistele äriühingutele-reisifirmadele edasimüügiks. Millise käibemaksuseaduse paragrahvi alusel peaks see Eesti ettevõtte tegevus (teenuste osutamine) olema maksustatud käibemaksuga Eestis (KMD-l)?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700