Autor: Marge Ugezene • 6. märts 2023

Rahandusministril on aruanded esitamata: "Mul ei ole aega"

Läinud oktoobris lubas rahandusminister, reformierakondlane Annely Akkermann, et jõuludeks lähevad üles tema ettevõtete viimaste aastate kohta puuduvad majandusaruanded, kuid ta ei ole oma lubadust täitnud.
Rahandusminister Annely Akkermann
Foto: Andras Kralla

„Kindlasti teen seda, aga mul ei ole olnud aega,“ põhjendas Akkermann, miks neli kuud tagasi antud lubadus on täitmata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700