10. veebruar 2023

Audiitorkogu juht: möödunu oli paljudes valdkondades kohutav aasta

Mis aga jäi vandeaudiitoritele meelde möödunud aastast? Kas kõik sai tehtud või jäi midagi ka alanud aastasse?
Audiitorkogu president Märt-Martin Arengu

Tavapärase audiitorkontrolli mõttes oli möödunud aasta sarnane sellele eelnenud kuue aastaga – kõigist audiitorkontrollidest lõppes ca 86% puhta järeldusotsusega, ilma audiitori märkuste või muude kommentaarideta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700