Autor: Raamatupidaja.ee • 23. jaanuar 2023

Pikendati Ukraina sõjapõgenike vältimatu abi kulutuste kompenseerise perioodi

Hüvitamisele kuuluvad sellised hindamise ja nõustamise kulud, mis on tehtud ajutise kaitse saamisest kuni 30 päeva möödumiseni.
Ukraina sõjapõgenikke majutati laeval MS Isabelle
Foto: Liis Treimann

„Venemaa jätkuva jõhkra agressiooni tõttu tuleb senini Ukraina sõjapõgenikke üle piiri ja kohalikud omavalitsused on kohustatud neile vältimatut abi osutama. Omavalitsuste õlgadel on sellega igas mõttes suur koorem ning suure tänutunde kõrval on riigi kohustus neile ka rahaliselt hüvitada vältimatu abi andmise kulud,“ ütles riigihalduse minister Riina Solman.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700