Autor: Raamatupidaja.ee • 23. jaanuar 2023

Riigikohus | Korteriomanike otsuste vastu võtmine üldkoosolekut kokku kutsumata

Riigikohus selgitas, kuidas kohalduvad ilma korteriomanike üldkoosolekut kokku kutsumata korteriomanike otsuste vastuvõtmist reguleerivad sätted.
Foto: Pixabay

Muuhulgas leidis kolleegium, et kui otsuse eelnõu ei ole saadetud kõigile korteriomanikele, on tegu otsuse vastuvõtmise korra olulise rikkumisega, kuid korteriomanik, kelle suhtes korda rikuti, saab rikkumise heaks kiita. Sellisel juhul muutub otsus alates selle vastuvõtmisest tagantjärele kehtivaks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700