Autor: Kai Koks • 29. detsember 2022

Muudatused pankrotimenetluses | Soovitused võlgnikule ja võlausaldajale

Pankrotimenetluste hulk on viimase pooleteise aasta jooksul taas kasvamas. Artiklis vaatab Triniti vandeadvokaat ja partner Klen Laus, mis on pankrotimenetluses ja laiemalt maksejõuetusmenetluses toimunud ning milliseid seadusemuudatusi on ellu viidud.
Triniti vandeadvokaat ja partner Klen Laus

Kui pankrotiseadus 2003. aastal vastu võeti, siis oli see uuenduslik, kuid möödunud on 18 aastat ning aja jooksul tekkinud kitsaskohad vajasid ülevaatamist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700