Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 14. detsember 2022

Maksugurmaanidele: kolmnurktehing ei kehti, kui puudub korrektne viide

Tõnis Elling, Ernst & Young Balticu maksunõustaja tutvustab Euroopa Kohtu 8. detsembri 2022. a otsust, kus kohus analüüsis kolmnurktehingu kohaldamise aluseid.
Ernst & Young Balticu maksunõustaja Tõnis Elling

Täpsemalt analüüsis kohus, kas kolmnurktehingu tingimused on täidetud, kui kauba edasimüüja ei viita arvel pöördmaksustamise kohustusele1. Luxury Trust Automobil on Austrias asutatud äriühing, mis tegeleb luksussõidukite vahendamise ja müügiga mitmes riigis nii Euroopa Liidus kui ka kolmandates riikides.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700