Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 9. detsember 2022

SUUR PERSOONILUGU: Mare Kingo, Audiitorkogu mitmekülgne kantsler

Mare Kingo on oma tööelus õigusvaldkonnaga kokku puutunud väga erinevatel ametikohtadel töötades. Tema elufilosoofia on, et iga kogemus rikastab ning ta on äärmiselt tänulik elus avanenud võimalustele.
Eesti Audiitorkogu kantslerit Mare Kingot inspireerib oma töös eelkõige võimalus rääkida kaasa ühiskonna arengus, valupunktides ja seadusandluses
Foto: Meeli Küttim

Mare on põline põhja-tallinlane, siin kasvanud ja hariduse saanud. „Lõpetasin Pelgulinna Gümnaasiumi, toonase Tallinna 46. Keskkooli. Tegemist oli kunstikallakuga kooliga, kus õppisid kultuurihuvidega noored. Meie seas oli palju idealiste ning see oli tõepoolest äge seltskond,” meenutab ta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700